Smartbutlers logo
PalvelutKansainvälistyminen

Kansainvälistyminen

Tuomme suunnitelmallisuutta kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen. Autamme sekä vientiä aloittelevia yrityksiä että jo kansainvälisesti toimivia yrityksiä.

Olemme apunasi, kun haluat suunnitelmallisuutta kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen, kehittää avainhenkilöiden myyntivalmiuksia ja kansainvälisiä asiakaspalvelumalleja tai avata kansainvälisiä myyntikanavia ja madaltaa käynnistämiskynnystä.

Olemme tukenasi myös, kun haluat tunnistaa kansainvälistymisen mahdollisuuksia ja riskejä. Voit vauhdittaa kansainvälistymistäsi ELY-keskuksen ja Business Finlandin tukemilla konsultoinneillamme - tuki voi kattaa 50–75 % kustannuksista.

Vuokraa vientipäällikkö

Hoidamme kaikki kansainvälistymisasiat puolestanne toimimalla vientipäällikkönänne. Olemme pitkäjänteisesti ja joustavasti käytettävissä tarpeenne mukaan.

Advisory

Kartoitamme kohdemaita, hiomme kilpailukykyä ja kehitämme toimintoja vastaamaan yrityksen tarpeita onnistua kansainvälisillä markkinoilla. Luomme yhdessä valmiuksia kansainväliseen toimintaan. Konsultointi on osallistuva, vuorovaikutteinen, käytännönläheinen ja pk-yrityksille suunniteltu. Neuvonannon kesto on yleensä 10–100 päivää.

Yhteyshenkilö

Patrik Anckar

Strategiat & kansainvälistyminen

Viimeisimmät työt

Auringon edustajan arvot esille

SW Energia halusi kehittää kasvuvalmiuksiaan kansainväliselle liiketoiminnalle. Tähän liittyi kasvustrategian tekeminen sekä yrityksen toimintatapojen kehittäminen.

  • Brändistrategiat
  • Liiketoiminnan kehitys
  • Kansainvälistyminen

Mepu - The Best Possible

Markkinoiden muuttuessa ja kannattavan kasvun turvaamiseksi, Mepu halusi transformoida toimintaansa ja parantaa valmiuttaan kilpailla kansainvälisistä asiakasprojekteista.

  • Brändistrategiat
  • Kansainvälistyminen

ArcticVet - Skincare for Animal Friends

FinnTar Oy halusi kirkastaa ArcticVet tuotesarjansa bränditarinan. Tavoitteena oli selvittää kansainvälistymisedellytykset ja luoda kasvustrategia tuotesarjalle.

  • Brändistrategiat
  • Kansainvälistyminen