PalvelutKansainvälistyminen

Kansainvälistyminen

Tuomme suunnitelmallisuutta kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen. Autamme sekä vientiä aloittelevia yrityksiä että jo kansainvälisesti toimivia yrityksiä.

Patrik Anckar

Asiantuntija

Patrik Anckar

Strategia & Kehitys

Olemme apunasi, kun haluat suunnitelmallisuutta kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen, kehittää avainhenkilöiden myyntivalmiuksia ja kansainvälisiä asiakaspalvelumalleja tai avata kansainvälisiä myyntikanavia ja madaltaa käynnistämiskynnystä.

Olemme tukenasi myös, kun haluat tunnistaa kansainvälistymisen mahdollisuuksia ja riskejä. Voit vauhdittaa kansainvälistymistäsi ELY-keskuksen ja Business Finlandin tukemilla konsultoinneillamme - tuki voi kattaa 50–75 % kustannuksista. Olemme myös yksi Business Finlandin Innovaatiosetelin palvelutoimittajista.

Vuokraa vientipäällikkö

Hoidamme kaikki kansainvälistymisasiat puolestanne toimimalla vientipäällikkönänne. Olemme pitkäjänteisesti ja joustavasti käytettävissä tarpeenne mukaan.

Advisory

Kartoitamme kohdemaita, hiomme kilpailukykyä ja kehitämme toimintoja vastaamaan yrityksen tarpeita onnistua kansainvälisillä markkinoilla. Luomme yhdessä valmiuksia kansainväliseen toimintaan. Konsultointi on osallistuva, vuorovaikutteinen, käytännönläheinen ja pk-yrityksille suunniteltu. Neuvonannon kesto on yleensä 10–100 päivää.