Smartbutlers logo
Meistä

Meistä

Kuljemme mukanasi alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen.

Toimintamme on alkanut 2000-luvun alussa kansainvälisen strategisen markkinoinnin konsultoinnilla ja vuokrajohtamisella. Valmennus ja ulkoistaminen ovat tulleet mukaan asiakkaidemme tarpeista. Kokemuksemme perustuu omakohtaiseen liiketoimintojen ja markkinointitoimintojen kansainväliseen johtamiseen.

Olemme markkinointitoimisto, emme mainostoimisto. Missiomme on hoitaa asiakkaamme markkinointia kokonaisvaltaisesti. Osaamisemme on nimenomaan operatiivisen ja strategisen työn yhdistämisessä. Olemme käytännönläheisiä, vaikkakin meillä on tieteellistä taustaa.

Olemme pieni, mutta verkostoitunut. Meillä on neljän hengen ja kolmen äidinkielen (suomi, ruotsi, englanti) ydintiimi. Tarvittavat luovat ratkaisut hankimme asiakkaillemme verkostostamme tai asiakkaan olemassa olevilta yhteistyökumppaneilta. Näin pyrimme tarjoamaan alan huippuosaamista kokonaisvaltaisesti ja kustannustehokkaasti.

Meri Anckar

Meri Anckar

Liiketoimintakehitys & markkinointi

Lue lisää
Andreas Anckar

Andreas Anckar

Ohjelmistokehitys

Lue lisää
Patrik Anckar

Patrik Anckar

Strategiat & kansainvälistyminen

Lue lisää
Mathias Kerke

Mathias Kerke

Bränditarinat & graafinen suunnittelu

Asian ytimessä.

Koska olemme itse toimineet vaativissa, kansainvälisissä liikkeenjohdon tehtävissä, osaamme keskittyä toiminnassamme olennaiseen ja vastata asiakkaan tarpeisiin ymmärtäen samalla yrityksen toiminnalle ominaiset haasteet. Strateginen osaaminen on avaintekijämme; nojaudumme toiminnassamme faktaan ja sen perusteella linjaamme asiakkaillemme operatiivisesti kestävän tarinan ja suunnan. Meitä ei kiinnosta mumbo-jumbo, vaan yksinkertaiset ja kirkkaat suunnitelmat, joita on mahdollista toteuttaa.

Aidosti mukana.

Osallistumme vain projekteihin, joissa tiedämme, että meillä on annettavaa. Emme tyrkytä valmista sabluunaa, vaan räätälöimme palvelumme vastamaan asiakkaamme oikeita tarpeita ja tulosodotuksia. Kuuntelemme, kartoitamme, konseptoimme ja osallistumme. Muokkaamme työkalumme ja viitekehyksemme käytännönläheisiksi. Haluamme aidosti onnistua yhdessä asiakkaidemme kanssa. Näin voimme sitoutua yhdessä sovittuihin tuloksiin.

Asiakkaan puolesta.

Tavoitteemme on saada asiakkaamme näyttämään hyvältä. Nimemme mukaan hoidamme asioita yhden pysäkin taktiikalla asiakkaidemme puolesta, kustannustehokkaasti ja tuloshakuisesti. Asiakas voi ulkoistaa meille koko markkinointinsa, strategiatyönsä, valmennuksensa tai liiketoimintakehityksensä. Huolehdimme objektiivisesti oikean osaamisen kohdistamisesta oikeaan tarpeeseen. Asiakas saa yhteyshenkilön, joka varmistaa, että kaikki tarvittavat palvelut hoituvat koordinoidusti ja sovitun budjetin mukaan.

Aina enemmän kuin yksi.

Olemme markkinointiosastosi palkattua työntekijää pienemmällä kustannuksella. Kun teemme töitä sinulle, saat koko tiimimme osaamisen käyttöösi.