Jennyn Kukka - Flowers With a Story

Jennyn Kukka Oy on Kaarinan keskustassa sijaitseva kukka- ja viherasetelmien erikoisliike, jonka yrittäjällä on alalta pitkä yli 20 vuoden kokemus.

Jennyn Kukan uudistettu bränditarina tuoksuu, tuntuu ja näkyy

Tuimme Jennyn Kukkaa kasvusuunnitelman päivittämisessä sekä kirkastimme bränditarinan. Jennyn Kukalle yhteistyössä innovoitu uusi slogan Flowers With a Story tuo kokemuksellisuuden vahvaksi osaksi bränditarinaa. Jennyn Kukan kivijalkaliikkeeseen sisään astuessa aistit heräävät: kukat näkyvät, tuntuvat ja tuoksuvat. Kukkamarkkinoilla runsaus ja mahdollisuus palvella monenlaisissa kukkatarpeita asiakkaan elämän varrella ovat asioita, joissa Jennyn Kukka on kautta toimiaikansa ollut vahvoilla.

”Me palvelemme ja tarjoamme kukat joka tyyliin ja tilanteeseen. Meiltä saa niin boheemit kukkakimput, perinteiset punaiset ruusut kuin ajanhermolla olevat sisustusta täydentävät viherkasvit tai IG:stä tutut trendikimput. Ja teemme kukat niin 10 euron budjettiin kuin vaikkapa sitten niihin rakkaudenosoituksiin, joissa kimpun pitää olla niin iso, ettei se mahdu ovesta sisälle”, Jenny nauraa.

”Brändäyksessä kaikkea kaikille on useimmiten se polku, jota haluamme välttää. Kuitenkin Jennyn Kukan brändielementeissä laaja valikoima nousi yhdeksi tärkeäksi erottumistekijäksi pitkän asiakaspolun aloituksessa. Lisäksi aidon kukkakaupan tuntu tuoksuineen ja väreineen, kukkien tuoma mielihyvä saajalleen sekä ostamisen helppous kiteytyivät bränditarinan perustaksi. Seuraavaksi vuorossa on brändin jalkautus myös verkkokauppaympäristöön'', kuvailee Smartbutlersin Meri Anckar.

Perusteelliseen markkinakartoitukseen pohjaava bränditarina, brändiohjeistus, jäsennelty kasvusuunnitelma ja bränditarinaa tukeva visuaalinen konsepti antavat Jennyn Kukalle työkalupakin, jolla lähteä toteuttamaan seuraavia etappeja kasvusuunnitelmassa.

Jennyn Kukan uudistettu bränditarina pohjaa toimintaympäristön analyysistä, yrityksen kivijalkaliikkeen tuoksuista, tunnelmasta ja runsaasta valikoimasta

Mistä brändisi rakentuu? Haluaisitko kuulla lisää, miten taustoittava analyysi ja eri työkalut voi tukea brändityötä? Ole yhteydessä ja kerro tästä!

Projektin tavoitteet: Jennyn Kukan bränditarinan uudistaminen

Smartbutlersin rooli: Teimme markkinapotentiaali- ja kilpailijakartoituksen sekä kehitimme yhteistyössä yrittäjän kanssa toteutuskelpoisen ja kasvua tukevan suunnitelman bränditarinan jalkauttamiseksi.

Tulokset: Yritykselle luotiin bränditarina ja kiteytettiin erottautumistekijät. Tehtiin toteutussuunnitelma brändin jalkautukseen sekä myynnin kehittämiseen. Luotiin visuaalinen konsepti niin kivijalkaliikkeen kuin verkkosivuston ilmeelle.

Asiakas

"Kukitamme tarinasi"

Ala: Kukkakauppa

Projektivastaava