Anpe - urakkana Kestävä jälki

Anpe Oy tarvitsi apua vastuullisuustyön kehittämiseen. Tavoitteena oli luoda Anpelle edellytykset vastuullisuustyön johtamiselle ja viestinnälle. Työn lopputuloksena syntyi vastuullisuusohjelma ja ”Kestävä jälki” -brändi. Ne tarjoavat Anpelle työkalut vastuullisuuden vahvistamiseen materiaalivalinnoista viestintään.

Smartbutlers kartoitti ja määritteli yhtiön vastuullisuustyön teemat sekä teot ja toimenpiteet niiden kehittämiseksi järjestämällä johdon työpajan sekä perehdyttämällä johtoa vastuullisuuden johtamisen periaatteisiin. Kartoitusten ja työpajojen pohjalta laadimme Anpelle vastuullisuusohjelman ja työkalut sen liittämiseksi osaksi yhtiön muuta johtamisjärjestelmää. Teimme toimenpidesuunnitelman ohjelman toteuttamiseksi ja viestimiseksi sisäisesti ja ulkoisesti. Osana projektia visualisoitiin Anpelle uusi tavaramerkki Kestävä jälki.

Lopputuloksena Anpe Oy:n vastuullisuustyön tärkeimmät toimenpiteet täsmentyvät. Yrityksellä on nyt työkalut, joilla johtaa vastuullisuustyötä systemaattisesti sekä viestiä siitä sidosryhmilleen.

Asiakas

Anpe logo

Ala: Rakennusala