Smartbutlers logo
TöitämmeFarmcomp

Farmcomp puhuu nyt suoraan asiakkaalle

Maatalouselektroniikkaa valmistava Farmcomp Oy on saamassa kokonaan uudet kotisivut. ”Olemme siirtyneet 90-luvulta nykypäivään”, Farmcompin markkinointikoordinaattori Merene Hovilainen nauraa. Aloittaessaan Farmcompissa viime helmikuussa hänen ensimmäisiin työtehtäviinsä kuului nettisivujen uusiminen. ”Nettisivut olivat mallia 90-luku. Oli korkea aika päivittää ne.”

Asiakas

Farmcomp

Toimiala

Maataloustarvikkeet- ja koneet

Projektin toteutukseen Farmcomp valitsi yhteistyökumppaniksi Smartbutlersin.

”Kilpailutin useita palveluntarjoajia ja sain eräältä yhteistyökumppaniltamme vahvan suosituksen, että kannattaa kääntyä Smartbutlersin puoleen. Lisäksi heidän tarjousehdotuksensa vastasi hienosti siihen, mitä haluttiin.”

Yhteistyö alkoi toukokuussa 2020. Siihen kuului iso sivustouudistus kaiken kaikkiaan viidelle sivustolle, joista yksi on yrityssivu ja neljä tuotebrändien sivuja. Uudistuksen tärkein tavoite oli luoda Farmcompille kanava kommunikoida ja jakaa brändisivujen välityksellä tuote- ja käyttötietoja tuotteiden loppukäyttäjille. Farmcompin tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjien kautta, joten yrityksellä ei ole suoraa kosketuspintaa loppukäyttäjiin.

Auttava sivusto

Smartbutlers on ensimmäinen kohdalleni osunut WordPress-sivujen toteuttaja, jolta ei koskaan kuule koottuja selityksiä, miksi jokin EI onnistuisi! Merene Hovilainen Markkinointikoordinaattori, Farmcomp

”Uusi sivusto auttaa loppukäyttäjiä löytämään tietoa tuotteista, käyttämään tuotteita oikein ja saamaan hyviä vinkkejä”, Merene Hovilainen sanoo.

”Ja mikä parasta: nämä sivut eivät pelkästään tarjoa hyviä ratkaisuja asiakkaille, vaan ratkaisu on erittäin toimiva ja käytettävyydeltään hyvä myös minulle ylläpitäjänä.”

Koska Farmcompilla on asiakkaita ympäri maailman, tulevat uudet sivustot löytymään monella eri kielellä. Ensimmäiseksi toteutettu brändisivusto olli.fi toteutettiin neljällä kielellä. Yrityssivuston ja brändisivustojen eri kieliversiota tulee olemaan kaikkiaan 22 kpl.

”Teen tässä parhaillaan sekä Farmcompin että brändisivustojemme kieliversiota. Niitä on niin paljon, että tehtävää riittää pitkälle alkuvuoteen 2021 saakka.”

Merene Hovilainen kertoo, että yhteistyö Smartbutlersin kanssa on sujunut todella hyvin.

”Homma todella toimii. Andreas on koodari, joka ihan oikeasti osaa tämän homman. Mitä ikinä keksii pyytää, se onnistuu! Kaikkeen löytyy aina ratkaisu. Smartbutlers on ensimmäinen kohdalleni osunut WordPress-sivujen toteuttaja, jolta ei koskaan kuule koottuja selityksiä, miksi jokin EI onnistuisi!”

Jatkuuko yhteistyö Smartbutlersin kanssa?

”Kyllä, ehdottomasti. Smartbutlers toimii paitsi juuri rakennettujen sivustojen jatkokehittäjänä, myös sparrausapuna meille. Nettisivujen kun tulee olla aina elävä, jatkuvasti kehittyvä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaava ympäristö, joka huomioi myös itse verkossa tapahtuvan teknisen kehityksen ja sen asettamat vaatimukset. Sivustot eivät siis koskaan tule ns. valmiiksi, vaan kehitys on jatkuvaa.”

Tästä pääset katsomaan miltä Ollin uudet sivustot näyttävät.

Muita töitämme

Muuttopalvelu M&M Niemi - Mukavaa muuttoa kehittämässä

Muuttopalvelu M&M Niemi halusi kartoittaa ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia nykyisillä markkinoillaan sekä päivittää myyntikanavansa ja brändinsä.

 • Brändistrategiat
 • Liiketoiminnan kehitys
 • Ohjelmistokehitys
 • Brändin visualisointi

EWK Finland Oy – Eco Weedkiller tähtää kansainvälisille markkinoille

Eco Weedkiller kaipasi asiantuntevaa apua uuden kuluttajille kehityn rikkakasvien torjuntalaitteen viemiseksi kansainvälisille markkinoille. Kasvustrategian lisäksi asiakkaalle rakennettiin brändistrategia.

 • Brändistrategiat
 • Liiketoiminnan kehitys
 • Kansainvälistyminen
 • Ohjelmistokehitys
 • Vastuullisuus
 • Brändin visualisointi

Boost Sports Club - Boost your life

Boost Sports Club on kesäkuussa avattu tuore turkulainen liikuntakeskus, joka tarjoaa laajasti ensiluokkaisia liikuntamahdollisuuksia padelista golfiin.

 • Ohjelmistokehitys