Smartbutlers logo
Butlerin blogiSmartbutlers on ELY-keskuksen valitsema palveluntuottaja Yritysten kehittämispalveluissa

Smartbutlers on ELY-keskuksen valitsema palveluntuottaja Yritysten kehittämispalveluissa

Julkaistu

15. helmikuuta 2021

Kirjoittaja

Meri Anckar

Smartbutlers on jälleen valittu ELY:n tarjoamien Yritysten kehittämispalveluiden puitesopimustoimittajaksi. Jos yrityksesi tarvitsee apua markkinoinnin ja myynnin strategisessa kehittämisessä, tuotteistuksessa, kansainvälistymisessä tai digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa, on ELY:n kehittämispalvelut erinomainen tapa kehittää nopeasti ja tehokkaasti omaa toimintaa.

Smartbutlersin voi valita asiantuntijaksi kahdessa konsultoinnin osa-alueessa:

Hakeminen on helppoa

Hakemus tehdään Aluehallinnon asiointipalvelussa. Saat päätöksen tavallisesti noin viikossa. Palvelua voidaan myöntää useaan kertaan ja eri tarpeisiin. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada enintään 15 konsultointipäivää. Konsultoinnin hinta on asiakkaalle 325 € + alv/päivä.

Linkki asiointipalveluun

Konsultointi toteutetaan asiakkaan ja konsultin yhteistyönä. Koronavirusepidemian vuoksi palvelut voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etäyhteyksien välityksellä.

Mihin ELY:n kehittämispalvelut soveltuvat?

ELY-keskuksen kehittämispalvelut soveltuu yrityksen strategisen kehittämisen tueksi. Palvelua voidaan hyödyntää monipuolisesti liiketoiminnan, tuotteiden, palveluiden, myynnin, markkinoinnin, asiakassuhteiden ylläpidon, tuottavuuden, sähköisten palveluiden, tuotekehityksen, johtamisen, talouden ja rahoituksen suunnitteluun, kehitykseen ja uudelleen suuntaamiseen.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan!

Unknown block type "image", specify a component for it in the `components.types` option

Kirjoittaja

Meri Anckar

Liiketoimintakehitys & markkinointi