Kehittämispalvelut ELY:n tuella vain 30 euroa päivässä

Olemme pk-yritysten apuna niin kehityksessä, kasvussa, uudistumisessa kuin muutostilanteiden hallinnassa. Tässä voimme hyödyntää ELY-keskuksen tarjoamaa kehittämispalvelua, koska ELY on valinnut meidät kansalliseksi puitesopimustoimittajaksi.

Puitesopimus on tänään muuttunut asiakkaillemme vielä paremmaksi. ELY:n yritysten kehittämispalveluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteesta johtuen, tavoitteena auttaa pienempiä yrityksiä kehittymään ja turvaamaan toimintaansa. Voimme siis tarjota puitesopimuksen tarkoittamia palveluitamme teille hintaan 30 eur/päivä. Näitä päiviä voi hakea kolmen vuoden aikana maksimissaan 15 päivää ja yhdellä päätöksellä hyväksytään maksimissaan 7 päivää kerrallaan.

Palvelua voidaan hyödyntää monipuolisesti liiketoiminnan, tuotteiden, palveluiden, myynnin, markkinoinnin, asiakassuhteiden ylläpidon, tuottavuuden, sähköisten palveluiden, tuotekehityksen, johtamisen, talouden ja rahoituksen suunnitteluun, kehitykseen ja uudelleen suuntaamiseen. Palvelu soveltuu myös lyhyen tähtäimen selviytymissuunnitelman tekemiseen. Palvelut hoidetaan etänä.

Ole yhteydessä niin räätälöidään sinulle sopiva paketti.