Boost Sports Club - Boost your life

Boost Sports Club on kesäkuussa avattu tuore turkulainen liikuntakeskus, joka tarjoaa laajasti ensiluokkaisia liikuntamahdollisuuksia padelista golfiin.

Dynaamisesti toimivat verkkosivut uudelle toimijalle

Boost Sports Club on tuore turkulainen liikuntakeskus, joka tarjoaa laajasti ensiluokkaisia liikuntamahdollisuuksia padelista golfiin. Yhtiön ensimmäisen verkkosivuston toivottiin henkivän liikuntakeskuksen dynaamista tunnelmaa, helpottavan tiedonsaantia Boost Sports Clubin palveluista sekä inspiroivan käyttäjiään varamaan liikuntavuoroja. Smartbutlers suunnitteli ja toteutti keskukselle verkkosivuston, joka puhuttelee urheilijoita ja liikuntakeskuksen potentiaalisia vierailijoita.

Iteratiiviselle työotteella parhaisiin tuloksiin

Boost Sports Clubin verkkosivusto toteutettiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. ’’Verkkosivuston toteutus vaikuttaa brändin kehitykseen, konkretisoi suunnitelmat ja haastaa suunnitteluvaiheessaan ajattelemaan, miten yrityksen palveluita kannattaa kategorisoida, jotta ne esittäytyisivät asiakkaille houkuttelevasti ja helposti’’, kuvailee Smartbutlersin web developer Andreas Anckar. Iteroituvalla työskentelymallilla toteutettu sivuston rakennus varmisti, että sivusto henkii Boost Sports Clubin brändiä, on teknisesti sulava ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin. Rakennettuihin sivuihin voi nyt tutustua tästä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Tavoitteet: Boost Sports Clubin verkkosivusto toimii sulavasti ja esittelee liikuntakeskuksen palvelut houkuttelevasti ja dynaamisesti.

Smartbutlersin rooli: Verkkosivuston kategorisoinnin ja visuaalisen ilmeen suunnittelu yhtiön brändikirjan pohjalta, ux-suunnittelu, sisältösuunnittelu, verkkosivuston tekninen toteutus.

Tulokset: Boostilla on käytössään brändikirjan mukaiset verkkosivustot, joilta kuluttajat saavat helposti tietoa liikuntakeskuksen monipuolisista palveluista ja voivat siirtyä varaamaan niitä.

Asiakas

Boost Sports Club logo

"Boost Sports Club on turkulainen liikuntakeskus, joka tarjoaa laajasti ensiluokkaisia liikuntamahdollisuuksia padelista golfiin. "

Ala: liikuntakeskus