100. slogan

Smartbutlers luo ja kehittää brändejä kansainvälisille markkinoille. Brändi on lupaus. Hyvä brändi on uniikki lupaus. Ja erinomainen brändi on uniikki lupaus, jonka voi todentaa. Siinä on brändäystyömme kulmakivi kaikessa yksinkertaisuudessa. Luomalla brändille napakan sloganin, eli tarinan juonen, asiakaslupauksen, arvoväittämän tai mission, saadaan markkinoinnille punainen lanka. Ei mennä takapuoli edellä puuhun, vaan rakennettaan markkinointiviestintää systemaattisesti ja tehokkaasti.

Slogantehtaamme ei tuota tyhjää sanahelinää tai hauskaa kikkailua. Jokaisen sloganin on oltava uskottava, oleellinen ja erottautuva. Kun lupauksen pystyy todentamaan, syntyy luottamus. Kestäviä tarinoita ei vedetä hatusta, ne ovat syvällisen analysoinnin ja terävän konseptoinnin tuloksia.

Olemme vuosien saatossa synnyttäneet useita sloganeita aloille kuin aloille ja kaiken kokoisille yrityksille. Saavutimme virstaan pylvään, kun meillä hiljattain oli ilo luovuttaa 100.sloganimme. Tämä meni kaarinalaiselle urheiluvälienmaahantuojalle Sim Sport Oy. Yhtiö halusi vahvistaa brändiään Nordic Duke. Brändin tarina kiteytettiin mantraan ”Nordic Duke For Fit”. Brändihierarkia, tuote- ja palvelutiekartat ja myyntikanavat ovat rakenteilla. Jotain todella mielenkiintoista on luvassa.

Pysykää kuulolla.