Smartbutlers logo
Butlerin blogiOSG ja Smartbutlers yhteistyöhön: datalähtöistä markkinointiviestintää strategisen liiketoimintatransformaation tueksi

OSG ja Smartbutlers yhteistyöhön: datalähtöistä markkinointiviestintää strategisen liiketoimintatransformaation tueksi

Julkaistu

13. syyskuuta 2021

Strategiatoimisto Smartbutlers ja luova toimisto OSG ovat käynnistäneet yhteistyön ja kehittävät yhdessä uutta palvelukonseptia asiakasyritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin tehostamiseen.

Smartbutlers Oy, OSG Agency Oy ja OSG Viestintä Oy ovat aloittaneet kansainvälisen markkinointiin ja vastuulliseen kasvuun keskittyvän yhteistyön. Yhtiöt kehittävät ja tarjoavat yhdessä digityökaluja, markkinointiviestinnän kokonaispalveluita ja liikkeenjohdon konsultointia edistääkseen asiakasyrityksensä kasvua.

Smartbutlers on kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys, jonka perustajilla on pitkä omakohtainen kokemus strategisesta ja operatiivisesta liiketoimintajohtamisesta kansainvälisillä markkinoilla. OSG Agency on luoviin ratkaisuihin ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mainostoimisto ja OSG Viestintä Vuoden viestintätoimistoksikin valittu viestinnän strateginen kumppani.

”Olemme asiakkaidemme apuna kasvun vaatimassa liiketoiminnan transformaatiossa. Halusimme kokeneen partnerin, jonka kanssa voimme tarjota entistä laajempia palvelukokonaisuuksia kasvustrategioiden toteutukseen. Meillä on OSG:n kanssa hyvin samanlainen näkemys strategian, analytiikan ja viestinnän tärkeydestä. Yhteistyö avaa meille mahdollisuuden tarjota entistä kilpailukykyisempiä ratkaisuja erityisesti kansainvälisen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen”, Smartbutlersin toimitusjohtaja Meri Anckar sanoo.

”Yhteistyöstä saamme lisää muskeleita hyvän elämän merkityksen etsimiseen ja siitä viestimiseen. Smartbutlers tuo yhteisöömme lisää näkemystä ja uusia työkaluja, joilla voimme tukea kansainvälistyviä ja kasvuhakuisia yrityksiä", OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez kertoo.

”Olen erittäin iloinen siitä, että olemme saaneet Smartbutlersin kaltaisen toimijan kumppaniksemme. Yhteistyömme vahvistaa ja laajentaa kummankin yrityksen toimintaa.

Kahden näin vahvan asiantuntijayrityksen kumppanuudesta ei voi syntyä muuta kuin timanttista jälkeä! Lupaavien yhteistyöprojektien ohella olen tyytyväinen siihen, että OSG Agencylle avautuu jälleen aivan uusia ulottuvuuksia toimintamme jatkuvaan kehittämiseen", toimitusjohtaja Mikko Raunio OSG Agencysta toteaa.

Yhteistyön merkeissä Smartbutlersin toimisto siirtyy OSG:n Turun toimiston tiloihin Loft-tehtaaseen. Yhtiöillä on yhteensä noin 40 omaa työntekijää ja lisäksi noin 20 hengen verkosto eri alojen ammattilaisia tiimejä täydentämässä. Yhtiöillä ei ole keskenään kilpailevaa toimintaa, ja ne jakavat keskenään resursseja ja tiloja ilman omistuksellista yhteyttä.

Lisätietoja

Toni Perez, OSG Viestintä, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi

Mikko Raunio, OSG Agency, p. 050 427 7403, mikko.raunio@osg.fi

Meri Anckar, Smartbutlers, p. 044 3011220, meri.anckar@smartbutlers.com

Smartbutlers lyhyesti

Smartbutlers on liikkeenjohdon konsultointiyritys, joka on erikoistunut strategiseen suunnitteluun ja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yhtiön missio on luoda asiakkailleen kestäviä tarinoita ja kestävää kasvua. Smartbutlersin vahvuutena on strategioiden kirkastaminen ja operatiivinen toteutus, uusien liiketoimintojen kehittäminen, digitaalisten myyntialustojen kehittäminen sekä liiketoimintojen vastuullisuusvalidointi. Osaaminen perustuu omakohtaiseen operatiiviseen kokemukseen. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti kansainvälisesti toimivia tai kansainvälisen toiminnan aloittavia yhtiöitä.

OSG lyhyesti

Vuonna 1993 perustettuun OSG Groupiin kuuluvat luoviin ratkaisuihin ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut OSG Agency sekä vuoden viestintätoimistoksikin valittu OSG Viestintä. Konserni työllistää 40 markkinointiviestintäalan ammattilaista, ja sillä on toimistot Helsingissä ja Turussa. Konserni on kotimainen perheyritys. www.osg.fi ja www.osgviestinta.fi