Leader 2019

BNI Finlandin Gaalassa palkittiin menestyksekkäitä liikekumppaneita. Gaala järjestettiin Tampere-talolla 17.1.2020. Vuoden 2019 Leader-palkinnon sai Smartbutlersin Patrik Anckar.

Patrik on toiminut BNI Turku Tigers-ryhmän puheenjohtajana vuodesta 2018. Hänen johdollaan ryhmästä on tullut Pohjoismaiden suurin ja paras BNI-ryhmä. Patrik haluaa kiittää kaikkia tiikereitä mahtavasta kasvupanostuksesta. BNI- Turku Tigers palkittiin myös Suomen suurimpana ja tehokkaimpana ryhmänä: 64 liikekumppania, jotka generoivat toisilleen liikevaihtoa noin 9 miljoonan euron edestä. Suomessa BNI-ryhmiä on 36 ja liikekumppaneita 1300. Maailmanlaajuisesti BNi:llä on toimintaa 70 maassa ja liikekumppaneita 270 000. Smartbutlers on ollut BNI Tigersin liikekumppani ryhmän perustamisesta asti (vuonna 2017).

BNI on maailman suurin liike-elämän suositus-organisaatio. BNI-ryhmiin kuuluvat liikekumppanit ovat bisnesmaailman ammattilaisia, jotka auttavat toisiaan kasvattamaan kunkin bisnestä sitoutumalla Givers Gain® – periaatteeseen. Lue lisää.