Ulkoistettu markkinointi -palvelu asiakkaan arjessa

Toygroup etsi yhteistyökumppania markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Toygroup Oy on ollut Ulkoistettu markkinointi -palvelumme asiakas noin kolme vuotta. Näiden vuosien aikana olemme vastanneet yrityksen useista erilaisista projekteista eikä kahta täysin samanlaista työpäivää ole ollut. Päivittäisiä työtehtäviä ovat some-päivitykset, kotisivupäivitykset ja erilaisten painotöiden koordinoiminen, mutta samaan aikaan edistetään myös isompia projekteja. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi uusien markkinoiden avaaminen, kansainväliset messut ja niiden valmistelut sekä kuvausprojektit uusien tuotekonseptien myötä. Eikä tietenkään sovi unohtaa markkinoinnin vuosisuunnitelmien ja -budjettien tekemistä, jotka luovat pohjan tulevalle vuodelle.

Kielitaito on osoittautunut tärkeäksi osaksi ulkoistetun markkinoinnin palveluamme, ja varsinkin Toygroupin osalta ruotsin ja englannin natiivitasoinen osaaminen on ollut oleellista. Esimerkkejä tilanteista, joissa kielitaitoa on tarvittu, ovat muun muassa messut ja tapahtumat, kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kontaktointi sekä neuvottelut ja tapaamiset asiakkaiden kanssa. Myös käännöstyöt ovat osa Toygroupin ulkoistetun markkinoinnin palvelua.

Erityisen mielenkiintoista Toygroup-yhteistyössä on ollut mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan sekä uusia tuotteita että kokonaisia tuotekonsepteja. Panoksemme tuotesuunnitteluun on näkynyt mm. uusien konseptien ideoinnissa ja tuotteiden ilmeiden graafisessa suunnittelussa. Olemme olleet mukana sekä ideoimassa uusia tuotteita, joiden ilmeen asiakkaan oma suunnittelija on myöhemmin toteuttanut lopulliseen muotoonsa, että suunnitelleet tuotteita alusta loppuun omien graafikoidemme avulla.

Myös uusien tuotteiden ja konseptien kuvausprojektit ovat tuoneet mukanaan monta hauskaa muistoa. Olemme olleet jo kuvausprojektien alusta lähtien mukana suunnittelemassa videoiden sisältöä, tuotteiden asettelua sekä roolituksia yhdessä kuvaustiimin kanssa. Ennen kuvauspäivää olemme etsineet näyttelijät sekä suunnitelleet ja tilanneet kuvausrekvisiittoja. Itse kuvausten aikana olemme olleet mukana ohjaajina, ja joskus tarpeen vaatiessa jopa näyttelijöinä. Lopuksi olemme auttaneet kuvankäsittelyssä ja tekstitysten ideoinneissa. Kuvausprojektien odotetuin ja antoisin hetki on kuitenkin aina se, kun pääsee vihdoin katsomaan lopputulosta – valmista videota tai valmiita kuvia.

Erilaiset luovuutta vaatineet projektit ovat tehneet Toygroup-yhteistyöstä mielenkiintoisen ja samalla varsin laajan monenlaisine eri tehtävineen. Toygroup Oy onkin hyvä esimerkki siitä, kuinka palvelemme asiakkaitamme; joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.  Jos sinulla on tarve työntekijälle, joka hoitaa yrityksesi monipuolisia markkinoinnin tehtäviä huolella ja laadukkaasti, ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakas

Toygroup logo

"Jos lapsi saa valita"

Ala: Lasten sisäleikkipaikkojen valmistus

Projektivastaava