Koodi tuottavuuteen

Betta Digital kirkasti brändinsä ja löysi paikkansa markkinoilla.

“Nyt tiedämme tarkemmin mihin sijoitumme suhteessa kilpailijoihimme.”

Klaus Mäkelä, joka vastaa Betta Digitalin myynnistä ja suunnittelusta, on tyytyväinen yhteistyöhön Smartbutlersin kanssa. ”Saimme yhteistyöhankkeen päätteeksi loppuraportin, jossa on loistavasti pureuduttu yrityksemme nykytilanteeseen” hän kertoo.

”Olemme vahvistaneet tiimiämme kahdella henkilöllä ja muuttaneet uusiin tiloihin uuden aikakauden merkiksi. Sisäisesti olemme käyneet Smartbutlersin toteuttamaa kasvusuunnitelmaa läpi – ja sen myötä toimenpiteitä palveluiden ja viestinnän kehittämiseen on alettu ajaa sisään pala kerrallaan.”

Yhteistyö Smartbutlersin kanssa alkoi syksyllä 2020, Betta Digital:in oltua toiminnassa neljä vuotta. Yritys oli päättänyt palkata uuden koodarin ja samalla vahvistaa viestintää.

”Näimme hyväksi vaihtoehdoksi ulkopuolisen tahon pureutumisen yrityksemme nykytilanteeseen ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin.” Yritykselle oli aikaisemmin tarjottu useita konsultointipalveluja, mutta niihin ei tartuttu.

”Smartbutlersin vahva strateginen osaaminen markkinoinnista teki vaikutuksen. Toimimme hieman samalla alalla, mutta eri sektoreilla, mikä teki yhteistyöstä houkuttelevan”, Klaus sanoo.

Smartbutlersin tehtäväksi tuli laatia Betta Digitalin kasvusuunnitelma

Meri Anckar Smartbutlersista kertoo, että siihen kuului mm. liiketoiminnan kehittäminen ja palveluiden tuotteistaminen. ”Projektissa kirkastettiin myös sitä, miten Bettan tulisi asemoida itsensä, millä asiakaslupauksella palveluja markkinoidaan ja mihin palveluihin on järkevää keskittyä.”

Selvitettiin myös mitkä ovat yhtiön parhaat edellytykset kasvaa ja millä toimenpiteillä kasvua voidaan hakea. ”Projektin lopputulema oli kirkastettu bränditarina ja asiakaslupaus ”Koodi tuottavuuteen”, Meri sanoo.

Mieluisa yhteistyö ei rasittanut henkilökuntaa

Klaus Mäkelän mukaan yhteistyö oli helppoa ja mieluisaa.

”Meri piti huolta siitä, että tiedämme missä projektin osalta mennään ja mitkä ovat seuraavat stepit.”

Projektin aikana oli tapaamisia, joissa käsiteltiin Smartbutlersin toimesta edistettyjä asioita.

”Käytännössä meidän ei tarvinnut ajatella projektia kuin yhteisissä tapaamisissa. Projekti ei siis rasittanut henkilökuntaamme, mikä oli erittäin hyvä puoli kiireisen syksyn keskellä. Tapaamisten keskustelu oli laadukasta ja vei ajatuksia aidosti eteenpäin, molemmin puolin pöytää.”

Jatkuuko yhteistyöprojekti vielä?

”Tämä projekti on loppu. Mutta jatkossa yhteistyö uusien eri osa-alueisiin keskittyvien projektien osalta voi olla ajankohtaista.”

Asiakas

Betta Digital logo

"Kumppanisi digitaalisissa ratkaisuissa – nyt ja tulevaisuudessa"

Ala: Mainostoimisto

Projektivastaava