Kansainvälistymistaitoja jakamassa

Olemme toimineet valmennusyhtiö Talent Gaten kouluttajana sen International Business-valmennuksissa.

Smartbutlers tarjoaa kansainvälistymispalveluita eri muodoissa. Voimme laatia kansainvälistymissuunnitelmia, neuvoa miten toimia kansainvälisillä markkinoilla sekä toteuttaa avaimet käteen periaatteella kansainvälisiä operaatioita asiakkaansa puolesta. Näiden lisäksi me myös valmennamme yrityksiä ja niiden avainhenkilöitä kansainväliseen valmiuteen.

Butlerimme Patrik Anckar on vuosina 2020-2021 toiminut valmennusyhtiö Talent Gaten kouluttajana sen International Business-valmennuksissa. Valmennukset ovat olleet englanninkielisiä. Valmennuksissa on käsitelty aiheita kuten kansainvälistymisstrategiaa, kansainvälistä markkinointia, kohdemarkkinavalintaa, etabloitumismuotoja ja kansainvälisen myynnin johtamista. Koulutukseen ovat osallistuneet yritysten edustajat, joiden työnkuvaan kuuluu kansainvälistymisen suunnittelu ja toteutus.

Patrikin osaamista ja suositusta on arvostettu täysillä pisteillä, esimerkiksi otsikoilla ”Lecturer's Expertise in the Topic” and ”Performance as a Trainer” palaute on ollut 100/100. Erityisesti on pidetty hänen tavastaan käyttää käytännön esimerkkeinä omia kokemuksiaan kansainvälisestä toiminnasta.

”Minulla on kertynyt kokemusta vienninedistämisestä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta niin monelta vuodelta, monesta maasta ja monelta alalta, että esimerkkitarinoita löytyy runsaasti. Käyn valmennuksissa läpi esimerkiksi kansainvälistymisen "do's & don'ts"-asiat, joiden avulla yritys voi välttää monet yleiset kompastuskivet. Valmennus antaa käytännönläheisiä ohjeita ja näkemyksiä siihen, miten yrityksen kannattaa lähteä toteuttamaan suunnitelmiaan”, kertoo Patrik.

Asiakas

Talent Gate logo

Ala: Koulutusohjelmat ja valmennukset

Projektivastaava

Patrik Anckar
Patrik Anckar