Brändistrategia

Onnistuakseen markkinoilla brändeillä pitää olla tarina, jolla on hyvä juoni. Tämä on meidän ydinosaamistamme. Ilman tarinan juonta tuote on vain tuote, ja hinnasta tulee tärkein ostokriteeri. Kestävän tarinan (strateginen markkinointi) ja tarinan kertomisen (operatiivinen markkinointi) avulla myynnin edistäminen on fokusoidumpaa, autenttisempaa, houkuttelevampaa ja kustannustehokkaampaa. Me varmistamme, että te kiipeätte puuhun pää edellä. Saatte mielenrauhaa, kun tiedätte, että strategianne on kokeneen, kansainvälisen ammattilaisen käsissä, joka ymmärtää teidän operatiivista reaalimaailmaanne.

Brändi on lupaus. Hyvä brändi on uniikki lupaus. Ja erinomainen brändi on uniikki lupaus, jonka voi todentaa. Siinä brändäystyömme kulmakivi kaikessa yksinkertaisuudessa. Ja vielä kun brändille luodaan napakka slogan, eli asiakaslupaus, niin homma toimii. Slogantehtaamme ei tuota tyhjää sanahelinää tai hauskaa kikkailua. Jokaisen sloganin pitää olla uskottava, oleellinen ja erottautuva. Kun lupauksen pystyy todentamaan, syntyy luottamus. Kestäviä tarinoita ei vedetä hatusta, ne ovat syvällisen analysoinnin ja terävän konseptoinnin tuloksia.

Brändikirja

Brändikirja on brändinhallinnan työkalu, joka dokumentoi brändi-identiteetin. Brändikirja selittää niin sisäisille kuin ulkoisille sidosryhmille brändin olemuksen. Se kuvailee brändin arvomaailman sekä ainutlaatuisuuden. Brändikirja tarjoaa myös käytännön työkalut ja ohjeistukset brändin graafiseen ilmeeseen ja viestinnän tyyliin.

Bränditemppeli

Kuvaus brändin olemuksesta ja tarinan argumentoinnista.