Web-kehitys

Web- ja analytiikkaosaamisemme kattaa räätälöidyt web-ratkaisut, datan keräämisen ja analysoinnin sekä automatisoinnin ja mallintamisen. Koodaamme ja kehitämme sinulle toimivat kotisivut, jonne räätälöimme tarvitsemasi toiminnot, kuten esimerkiksi tuoterekisterin, tuotehaun, kuvapankin, mainosautomatisoinnin, varausjärjestelmät, intranetin, tuotekonfiguraattorin tai verkkokaupan.

Kotisivut

Rakennamme sinulle räätälöidyt ja brändinmukaiset kotisivut, jotka vastaavat tämän päivän vaatimuksiin; sivut ovat nopeita, hakukoneoptimoituja, hyvännäköisiä ja helppokäyttöisiä kaikilla laitteilla. Laadukas koodi ja moderni web-teknologia takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja hyvän tietoturvan, ja tekee jatkuvan kehitystyön helpoksi, jos myöhemmin haluaa lisätä uusia toimintoja sivuille.

WordPress

WordPress on helppokäyttöisyytensä myötä noussut julkaisujärjestelmien kärkeen ja pyörittää tällä hetkellä noin kolmasosan maailman sivustoista. WordPress tarjoaa stabiilin, testatun ja luotettavan alustan, joka sopii useimmille pienille ja keskisuurille kotisivuprojekteille.

Olemme erikoistuneet WordPressiin, jolla suurin osa kotisivuprojekteistamme on toteutettu. Emme käytä valmiita teemoja, vaan koodaamme asiakkaillemme räätälöidyt ja optimoidut teemat. Näin varmistetaan, että WordPressiin lisätään vain tarvittavat lisätoiminnot, ja sivut pysyvät nopeina ja sisällönhallinta helppona.

Web-sovellukset

Rakennamme myös osaksi sivustoasi tai itsenäisiksi kokonaisuuksiksi räätälöidyt verkkosovellukset, kuten esimerkiksi:

  • Tuoterekisterit
  • Kuva/materiaalipankit
  • Varausjärjestelmät
  • Verkkokaupat
  • Intranetit
  • Automaatiot, kuten integraatiot/rajapinnat ulkoisiin palveluihin

Analytiikka

Seuraamme sivustosi kävijätilastoja (Google Analytics) ja kaivamme esiin tärkeimmät luvut ja laadimme sinulle johtopäätökset. Ehdotamme tilastojen perusteella parannuksia ja muita vinkkejä sivustosi tai verkkokauppasi kehittämiseen.

Teemme myös tilastotieteeseen perustuvat AB-testit, jossa vertaillaan kahta tai useampaa vaihtoehtoa. Käyttäjille näytetään erilaisia versioita sivustosta, ja tilastojen mukaan päätetään, kumpi vaihtoehto on asiakkaille mieluisampi (eli yritykselle kannattavampi). AB-testejä voidaan käyttää kasvattamaan esim. kotisivujen kautta tulevia yhteydenottoja tai verkkokaupan myyntiä.