Susanna Lehtojärvi

Susanna Lehtojärvi

Yhdessä tekemisestä nauttiva asiakaskokemuksen kehittäjä

Susanna Lehtojärvi nauttii yhdessä tekemisestä ja erilaisten näkökulmien törmäyttämisestä. ”Yhdessä saa aina paremman lopputuloksen aikaan kuin yksin”. Hän on pohdiskelija, joka jatkuvasti miettii miten asioita voisi kehittää tai tehdä toisin. ”Erilaisten mahdollisuuksien näkeminen on minuun sisäänrakennettu ominaisuus”. Hän sanoo olevansa sinnikäs miksi-kysyjä. ”Haluan aidosti ymmärtää, mitä on asioiden taustalla ja joskus pitää vain jaksaa kysyä ”miksi” riittävän monta kertaa, jotta päästään juurisyiden äärelle”.

On osattava kuunnella

Oikein kysymysten kysymisestä ei kuitenkaan ole hyötyä, jos ei malta kuunnella vastausta, Susanna painottaa. ”Smartbutlerissa olen huomannut, että asiakkaan voi olla joskus vaikeaa ymmärtää, jos esimerkiksi toimintatapoja tai prosesseja kyseenalaistetaan ulkopuolisten toimesta. Tarkoitus on herättää ja auttaa asiakasta näkemään asioita toisin, usein yrityksen asiakkaan näkökulmasta, ja etenkin kannattavan asiakkaan näkökulmasta”.

Hän sanoo, että asiakkaan kokemus yrityksen kanssa muodostuu eri kohtaamispisteistä. ”Eikä se kokemus ole yhdellekään asiakkaalle täysin sama, koska koemme ja näemme asiat aina omasta arvo- ja kokemuspohjastamme käsin. Lisäksi sen hetkinen asiakkaan tunnetila vaikuttaa kokemukseen”.

Uusista asioista kiinnostuva tutkintoaddikti

Vuosien aikana erilaiset kansainvälisen markkinoinnin työtehtävät ovat vieneet Susannaa kymmeniin eri maihin. ”Samalla olen saanut ymmärrystä siitä, että erilaisilla yrityksillä on hyvinkin erilaiset lähtökohdat”. Johtamiskokemusta hänelle on kertynyt mm. vapaa-ajalla voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden puheenjohtajana sekä kunnanhallitustyöskentelystä.

”Olen loputtoman kiinnostunut asioista ja haluan aina oppia jotain uutta sekä kehittää itseäni. Suorittamani tutkinnot johtamisen ja palvelumuotoilun, kansainvälisen markkinoinnin ja talouden sekä terveydenhuollon parista ovat omalta osalta virittäneet ajatusmaailmani sellaiseksi kuin se on”.

Nukkumista rakastava yllytyshullu

”Nukkuminen on yksi rakkaimpia harrastuksiani” Susanna kertoo. Harrastuksiin kuuluu myös sulkapallo, maantiepyöräily, hyggeily sekä lukeminen. Hän sanoo myös olevana pikkiriikkisen yllytyshullu, ominaisuus, joka on vienyt hänet mm. benjihyppytorniin ja triathlonin sprinttikisoihin.

”Tulevaisuudessa haaveilen syventäväni osaamistani psykologiaan. Haluaisin lisätä omaa ymmärrystäni siitä, miten valjastaa ihmisten potentiaalia entistä paremmaksi”.

Susanna Lehtojärvi

Koulutus
  • MBA, Johtaminen ja palvelumuotoilu
  • BBA, Kansainvälinen markkinointi ja talous
  • BBA, Terveys ja hyvinvointi
Osaaminen
  • Liiketoiminnan kehitys
  • Brändinhallinta
  • Asiakasymmärrys
  • Palvelumuotoilu
  • Johtaminen
Kokemus
  • Suomisport Seurapalvelu, Suomen Olympiakomitea
  • Brand Communication Manager, Raisio Group, Benecol Unit