Karoliina Laatikainen

Karoliinan valtti on nopeus. ”Opin nopeasti uusia taitoja ja innostun uusista asioista. Olen saanut positiivista palautetta siitä, miten nopea olen työskentelemään”. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työnteko olisi hutilointia, sillä Karoliina on huolellinen ja tarkka työssään.

”En ole olkia kohautteleva persoona, joka tyytyy siihen, että ei osaa ja luovuttaa haasteen edessä. Minulla on halu haastaa itseäni. Jos en heti osaa, haen tietoa ja opettelen tekemään asian mahdollisimman hyvin.” Toisaalta jos hänen eteensä laitetaan nippu matemaattisia kaavoja, hän saattaa delegoida asian eteenpäin.

Visuaalisuus, luovuus ja vuorovaikutus

Karoliinalle vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää. Myös visuaalisuus ja luovuus ovat hänen sydäntään lähellä. ”Haluan olla oma työni puitteissa apuna asiakkaiden pulmien ratkaisemisessa, sekä tavoitteiden saavuttamisessa”.

Karoliina on aina haaveillut markkinointi- ja media-alasta, mutta epävarmuus vei hänet hoitoalalle. ”Nyt kuitenkin varhaiskasvatustyö on jäänyt taka-alalle, ja polku on monen mutkan kautta tullut tähän pisteeseen: saan työskennellä juuri sellaisessa työssä, joka tuntuu omalta”. Smartbutlersissa Karoliina on markkinointi- ja myyntiassistentti. Työtehtäviin kuuluu mm. erilaisten kilpailija- ja asiakaskartoitusten tekeminen, taloushallinto, sisällöntuotantoa sekä verkkosivujen ja graafisten materiaalien päivitys.

Perhe, luonto ja rentoutuminen lukien auttaa jaksamaan

Ennen Smartbutlersia Karoliina on työskennellyt erilaisten projektien parissa sosiaalisessa mediassa ja kuluttajamarkkinoissa sekä valokuvannut markkinointimateriaalia yrityksille. ”Siirtyminen Smartbutlersiin on askel eteenpäin työelämässäni ja se askel on tuntunut juuri oikealta”. Vapaa-ajallaan Karoliina rentoutuu perheensä kanssa. Hän lukee mielellään hyviä dekkareita ja liikkuu usein luonnossa. ”Nautin retkeillä kauniissa luonnossa tai rentoutua kirja kädessä, se auttaa minua jaksamaan arjen hulinan”.

Karoliina Laatikainen

Koulutus
  • Markkinointiviestinnän assistentti
Osaaminen
  • Graafinen suunnittelu
  • Sosiaalinen media
  • Kilpailija- ja asiakaskartoitus