TuotteetVerkkokauppa

Verkkokauppa

Sisältö

Räätälöidyn ja brändinmukaisen verkkokaupan suunnittelu, toteutus ja julkaisu

Lisävalinnat

alkaen6 000 €
Verkkokauppa
Andreas Anckar

Asiantuntija

Andreas Anckar

Web Developer

Toteutamme brändinmukaisten verkkokauppojen rakentamisen käyttäen WordPress- ja WooCommerce-alustojen yhdistelmää.

Laadukas koodi ja moderni web-teknologia takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja hyvän tietoturvan, ja tekee jatkuvan kehitystyön helpoksi, jos myöhemmin haluaa lisätä uusia toimintoja sivuille.

Projektin vaiheet

Suunnittelu

Aloitetaan suunnittelu-workshopilla, jossa käydään läpi uudistuksen tarpeet ja toiveet, nykyisen palvelinympäristön ja verkkotunnusten tilanne ja muutostarpeet. Luodaan briiffi, eli tekstidokumentti missä määritellään verkkokaupan sivut ja sisältö, sekä sivuille tarvittavat toiminnot sekä vierailijapolut. Tehdään myös visuaaliset havainnekuvat (ns. mock-upit) etusivusta ja kahdesta valitusta sisältösivuista.

Toteutus

Toteutetaan mock-uppien ja briiffi pohjalta sivut testipalvelimelle, jonne teillä on pääsy koko projektin ajan.

Koulutamme teitä käyttämään julkaisujärjestelmää, tai hoidamme tarvittaessa sisällön syötön puolestanne.

Julkaisu ja kehitys

Testivaiheen jälkeen julkaisemme sivuston. Ensimmäisen kuukauden aikana tulleet bugit ja kehitystarpeet julkaistuun sisältöön ja toimintoihin kuuluvat projektiin.

Jatkokehitys ja ylläpito

Räätälöidään asiakaskohtaiset näkymät Google Analytcsiin, ja yhdistetään mahdollisiin Google Ads-kampanjatileihin.

WordPress-alustoille suosittelemme teknistä ylläpitoa, johon kuuluvat WordPressin ja sen lisäosien automaattiset päivitykset, jotkut WordPress-lisäosien lisenssimaksut, sekä käyttäjätuki ongelmatilanteissa arkipäivisin.

Sivustojemme perusominaisuudet

  • Responsiiviset sivut
  • HTTPS-salaus ja GDPR-valmius (evästeilmoitus, tietosuojasivu)
  • SEO-optimoitu
  • Monikielisyystuki
  • Google Analytics
  • Selaintuki: Chrome, Firefox, Edge, Safari 10.1+, iOS 10.3+, Android 5+
  • Cloudflare CDN: Globaalinen sisällönjaonverkosto staattisille tiedostoille (esim. kuvat)

Alusta

Toteutamme verkkokaupat WordPress + WooCommerce-yhdistelmällä. WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja maailman suosituin verkkosivualusta, joka pyörittää yli kolmasosan maailman sivustoista. WooCommerce on taas avoimen lähdekoodin verkkokauppalisäosa WordPress:ille, ja maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka pyörittää yli neljäsosan maailman verkkokaupoista.

Yhdistelmä tarjoaa stabiilin, testatun ja luotettavan alustan pienille ja keskikokoisille verkkosivuprojekteille.

Käytämme omaa kehittämäämme WordPress-teemaa, joka räätälöidään ja optimoidaan asiakkaan tarpeiden mukaan (emme käytä valmisteemoja). Tällöin varmistetaan, että sivustolle ei lisätä ylimääräisiä toimintoja tai lisäosia, jotta sivut pysyvät nopeina ja sisällönhallinta loogisena ja helppona.

Vaikka WordPress ja WooCommerce ovat ilmaisia, tarvitaan sivujen toteutuksessa yleensä laajentaa näiden toiminnallisuutta joko ilmaisilla tai maksullisilla lisäosilla. Käytämme ainoastaan hyvänlaatuisia ja luotettavia WordPress/WooCommerce-lisäosia. Mikäli valmista hyvänlaatuista lisäosaa ei löydy, rakennamme sen itse.