Tervetuloa tiimiin Karoliina!

Vuosi on hyvässä vauhdissa ja ilmassa on jo kevään odotusta. Alkuvuosi on kulunut tiiviisti asiakkaidemme kasvutarinoiden konseptoinnissa ja toteutuksessa. Monta uutta alaa ja tilannetta on tullut tutuksi – voit tutustua projekteihimme referenssit-sivulla.

Maaliskuun alussa saimme tiimiimme uudeksi vahvistukseksi Karoliinan, joka toimii markkinointi- ja myyntiassistenttina. Hän vahvistaa tiimimme sosiaalisen median sisällöntuotannon osaamista. Karoliinalla on kokemusta kuluttajamarkkinoinnista ja viestinnästä sosiaalisessa mediassa, graafisesta suunnittelusta ja valokuvaamisesta.

”Työnkuvaani Smartbutlersilla kuuluu mm. sisällöntuotanto ja verkkosivupäivitykset. Olen mukana myös toteuttamassa graafisia töitä. Olen ammatiltani markkinointiassistentti ja minulla on kokemusta myös markkinointivalokuvauksesta. Työssäni Smartbutlersilla pääsen hyödyntämään omaa osaamistani ja toisaalta tuon myös uutta osaamista tiimiin mm. somemainonnasta.

Nautin siitä, että minulla on monta palloa ilmassa ja saan haastaa itseäni erilaisten tehtävien parissa. Vapaa-aikanakaan en ehdi pyöritellä peukaloitani, siitä pitää huolen kolmevuotias tyttäreni, joka on samanlainen kuin minä: mitä enemmän tekemistä, sen parempi!"