WEB-RATKAISUT KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Web- ja analytiikkaosaamisemme kattaa räätälöidyt web-ratkaisut, datan keräämisen ja analysoinnin sekä automatisoinnin ja mallintamisen. Olemme kuitenkin enemmän kuin web-analytiikan tuntija, sillä hyödynnämme dataa eri lähteitä käyttäen ja yhdistämme määrällisen ja laadullisen tiedon. Teemme myös tutkimuksia tarpeen mukaan. Voit siis esimerkiksi teettää meillä kotisivusovelluksia tai vuokrata oman web-kehittäjän – hinta alkaen 2500 eur/kk.

Kenelle?

Koodaamme ja kehitämme sinulle toimivat kotisivut, jonne räätälöimme tarvitsemasi toiminnot, kuten esimerkiksi tuoterekisterin, tuotehaun, kuvapankin, mainosautomatisoinnin, varausjärjestelmät, intranetin, tuotekonfiguraattorin ja verkkokaupan. Käytämme modernia web-teknologiaa, joka vastaa tämän päivän vaatimuksiin; sivut ovat nopeita, visuaalisia ja helppokäyttöisiä kaikilla laitteilla.

Miten?

Konvertoimme big dataa smart dataksi höyläämällä turhaa dataa pois. Seuraamme kotisivuliikennettä ja analysoimme sitä päätöksentekoa varten.  Automatisoimme datan tuottamista laatimalla työkaluja esimerkiksi asiakaspalautteen keräämiselle ja avainlähteiden seuraamiselle. Hyödynnämme yrityskohtaisia analyyseja, joilla rakennetaan faktapohjainen runko diagnooseille ja ennusteille.

 

Miksi Smartbutlers?

Toimimme faktapohjaisesti. Datan kerääminen ja analysointi ovat osa tarjoamaamme palveluprosessia. Teidän ei tarvitse jossitella, kun päätöksentekoon ja linjauksiin tuodaan mahdollisimman paljon faktaa. Saatte mielenrauhan, kun tiedätte, että tiimistämme löytyy matematiikan ja analyytiikan asiantuntijoita höystettynä pragmaattisella lähestymistavalla.

Olemme toteuttaneet web-ratkaisuja ja analytiikkaa muun muassa seuraaville yrityksille: Auriga Center, FuelCast, Jokioisten Leipä, Jujo Thermal, Kankaisten Linna, Marecast, Sissos, Stiftelsen för Åbo Akademi ja TestLab.