Våra webb- och analystjänster omfattar skräddarsydda webblösningar, insamlig och analys av data samt automation och modellering.

Vi bygger skräddarsydda webbsidor som utrustas med alla nödvändiga funktioner såsom produktregister och -sökning, bildbanker, bokningssystem, intranet och nätbutiker. Vi använder moderna verktyg för att möta dagens behov; sidorna ska vara snabba, se bra ut och vara lätta att använda på alla enheter.

Vi konverterar big data till smart data genom att filtrera ut det onödiga. Vi följer och analyserar sidornas trafik och föreslår kontinuerligt åtgärder. Vi automatiserar datainsamling med verktyg för exempelvis insamling av kundfeedback och branschdata. Vi utnyttjar företagsspecifika analyser för att skapa faktabaserade diagnoser och prognoser.

Varför Smartbutlers?

Vi utgår från fakta. Insamling och analys av data är en del av vår process. Vi underlättar beslutsfattande och linjedragningar med tillgänglig fakta. Vi ger er sinnesro genom att erbjuda er matematiska och analytiska experter som jobbar pragmatiskt på era villkor.

Vi har förverkligat webbprojekt och analys för bl.a. följande företag: Auriga Center, FuelCast, Jokioisten Leipä, Jujo Thermal, Kankaisten Linna, Marecast, Sissos, Stiftelsen för Åbo Akademi och TestLab.